Küldjön üzenetet Facebook-on!
Hívjon minket telefonon!

Redőny javítás

Meglévő nyílászáróra, vagy nyílászáró cserével

Meglévő nyílászáróra, vagy nyílászáró cserével egyidejűleg a műanyag vagy alumínium külsőtokos redőnyöket ajánljuk, ez a típus a legelterjedtebb, könnyű a nyílászáróra felszerelni, nem kell bontani, a lakáson belül minimális koszolással jár a felszerelése. A redőnytok lehet szögletes-alul 45 fokban lecsapott éllel, vagy félköríves, úgynevezett Rondó tokos. Szúnyoghálóval kombinálható. Az alumínium redőnyök motorizálhatók , automatizálhatóak is!

Nyílászáró cserével és szigeteléssel

Nyílászáró cserével és szigeteléssel egyidejűleg az ablakkeret elé épített vakolható tokos műanyag és alumínium redőnyöket javasoljuk a külsőtokos redőnyök mellett. Az utólagos szigetelés lehetővé teszi, hogy a vakolható redőny tokját az épület falsíkjával együtt bevakolják, így esztétikai szempontból tetszetősebb lesz az épület frontja, nem látszódik a redőnytok. A redőny szerelőnyílását kívülről lehet megközelíteni az esetleges meghibásodás javításakor. Szúnyoghálóval kombinálható. Az alumínium redőnyök motorizálhatók, automatizálhatóak is!

Új építésű ingatlanra

Új építésű ingatlanra ma már mindenképpen vakolható tokos redőnyt kínálunk. A vakolható tokos redőnyök két típusát gyártjuk, az ablakkeret eléépített redőny típust, és az ablakkeretre ráépített redőnyt. Amennyiben ráépített redőnyt szeretne, már az épület tervezésénél figyelembe kell venni ezt, mert a nyílászáró helyének magassági mérete nő a redőnytok magasságával. A redőny tokja a nyílászáró tetejére kerül, a szerelőnyílás belülről lesz hozzáférhető a későbbiekben. Szúnyoghálóval kombinálható. Az alumínium redőnyök motorizálhatók, automatizálhatóak is!

Faredőny – stílus, hangulat, kötődés, érzelem

Reneszánszát éli a faredőny. Új épületre is kiváló árnyékoló, beépítése a régi faredőnyéhez hasonló módon történik, korszerű anyagokkal, hőszigeteléssel. Régi faredőny cseréje esetén lehet új faredőnyt beszerelni a régi helyére vagy a a régi faredőnypalástot műanyag vagy alumínium palástra cserélni.