Küldjön üzenetet Facebook-on!
Hívjon minket telefonon!

BudaPest Ablakjavító Kft.

Rólunk

Fő profilunk a meglévő nyílászárók javítása, szigetelése, illetve karbantartása. Mindemellett foglalkozunk fa és műanyag ablakok cseréjével. Tapasztalataink alapján rengetegszer ütköznek az ügyfelek olyan problémába, hogy nincs szükség az ablakok cseréjére, egyszerű javítással orvosolható a probléma. Ennek ellenére a legtöbb nyílászárókkal foglalkozó cég nem vállalja a javítást, csak cserével foglalkoznak. Ezt az űrt igyekszünk betölteni, így nem csak a beépítésben vagyunk jártasak, hanem a régi fa ablakoktól a legújabb műanyag nyílászárók technológiájáig kiterjed tudásunk. Ami javítható értelmes keretek közt, azt javítjuk. Csak indokolt esetben, vagy energetikai fejlesztés esetén javasoljuk az ügyfélnek az ablakok cseréjét. Ablakait bízza ránk. Várjuk hívását!


Miért mi?

Amennyiben rendelkeznek olyan épülettel, amely nyílászáróit rendszeresen karban kell tartani, vagy szeretnének egy hivatalos partnert, akire a nap 24 órájában számíthatnak, ha baj van, keressenek bizalommal! A legtöbb nyílászáró gyártó csak legyártja az új ablakokat, ajtókat, de a garanciális idő lejárta után a szervizelést nem vállalja. Mivel egy nyílászárót nem 2-3 évre vásárolunk, felmerül a kérdés, „Kit hívjak, ha meghibásodik?” Egyszerű a válasz!

Szolgáltatásaink

Meglévő nyílászárók cseréje, beállítása, karbantartása, átvizsgálása.
Hibás, törött vasalatok javítása / cseréje.
Ajtóbehúzók javítása / beállítása / cseréje.
Beázások megszűntetése és árnyékolástechnikai eszközök javítása
Szigetelések, üvegek, zárak cseréje

Rólunk mondták

Vélemények elégedett ügyfeleinktől!

Telefonos egyeztetést követően a megbeszélt időben (még aznap!) kijöttek felmérni a munkát, és másnap már meg is csinálták az összes ablakot és erkély ajtót. Az nyílászáróink most tökéletesen zárnak. Sokkal jobb a hangszigetelésük is, de a hő- és pára tartás is a lakásban. Fiatal, pörgős, hozzáértő csapat, korrekt és jó áron is dolgoznak. Csak ajánlani tudjuk őket, ráadásul nem csak műanyag, de régi fa nyílászárók felújításával is foglalkoznak, láttam a munkájukat, profik.

Garamvölgyi Csaba

Az ablakaink szigetelésével volt problémánk, szelesebb napokon a függönyt mozgatta a szél, és a rossz szigetelés miatt a lakás páratartalma is alacsony volt. A szigetelés problémát megszüntették, a csapat nemcsak szétszedni tudja (darabjaira) a nyilas zárokat, hanem tökéletesen összerakni is. A munkájukra igényes, megbízható szakemberek.

Soltész Alexandra

Remek minkát végeztek az ablakaimmal. Gyorsak és precízek voltak, ajánlani tudom őket csak!

Tóth Ádám

Budapesten a legjobbak! 5*

Hegyi Márk