Küldjön üzenetet Facebook-on!
Hívjon minket telefonon!

Szúnyoghálók

Szúnyoghálók ablakra

A legegyszerűbb fix keretes szúnyoghálót, olyan ablakra ajánlunk, amin keresztül sűrűn szellőztetünk és nem zavaró,ha akár folyamatosan az ablakon van. (pl.fürdőszoba,wc) több típusa létezik alumíniumból és műanyagból akár alakzatos formában is! A függőlegesen mozgatható rolós szúnyoghálók előnye, hogy rovarmentes időszakban, vagy amikor zárva tartjuk az ablakot, egyszerűen feltekeredik a tokjába, így nem zavar a szabad kilátásban. Utólag felszerelhető ablakra, redőnyre, de legjobb, ha már redőnybe építve szereljük a nyílászáróra.

Szúnyoghálók ajtóra

A zsanéros szúnyoghálós ajtó, a hagyományos nyílóajtóval megegyező módon működik, alumíniumkeretbe feszített szúnyoghálóval egy vagy kétszárnyas kivitelben, mérettől függően. (rugdosóval, osztottan polikarbonát betéttel is rendelhető)
Helytakarékos megoldás az alumíniumkeretes tolóajtós szúnyogháló, 1 vagy 2 sínes változatban.
A vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló praktikus, könnyen mozgatható, felszerelhető utólag , akár a redőny sínjére is, nagyméretű nyílásra „kétszárnyas” kivitel ajánlott. Ajtóra nem lehet redőnyt szúnyoghálóval kombinálni, mert a redőny függőleges mozgatású, míg a szúnyogháló vízszintes.